home Send mail til administratoren sindicaci;ón Administration
dNmark - research alliance

Invitation til workshop nord for Skive

Invitation til workshop

Er du interesseret i fremtidens landbrug og natur nord for Skive ved Hagens Møllebæk? Skal landbrugs-produktionen i området øges? Eller skal der være flere naturarealer? Hvordan påvirkes miljøet af land-bruget? Har du en holdning til kvælstofforvaltningen i det åbne land og vil du have indflydelse på fremtidens løsninger til gavn for fødevareproduktion og miljøet? Så kom med til en spændende workshop om:

Fremtidens landbrugsproduktion og arealanvendelse omkring Hagens Møllebæk

Onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 16:00-21:30

I forskningsprojektet DNMARK er vi i gang med at undersøge fremtidige muligheder og løsninger for kvælstofforvaltningen i seks lokalområder i Danmark. Et af områderne er landbrugslandskabet omkring Hagens Møllebæk. Vi vil gerne have input fra lokale borgere, landmænd, erhverv, organisationer og myndigheder og derfor inviterer vi til workshop i lokalområdet. Her vil vi arbejde med ovenstående spørgsmål, og se om vi i fællesskab kan få ideer til lokale løsninger, der sikrer et samspil mellem landbrugsproduktion og miljø i forhold til kvælstof, der er til gavn for både landbrug og miljø.

På workshoppen vil vi invitere dig til at være med til at tænke de store tanker om, hvordan dit lokalområde kan udvikle sig i fremtiden. Vi vil også gerne diskutere, hvilke konkrete løsninger der skal til, for at sikre en udvikling der tilgodeser og afvejer forskellige lokale hensyn til fælles bedste (produktion, afvanding, naturhensyn, gødskning, erhvervsudvikling, jagt, turisme og friluftliv).

Dagens program:

Kl. 16.00         Ekskursion i området. Vi mødes ved Landbo Limfjord Rådgivningscenter (Resenvej 85, 7800 Skive). Der er sørget for fælles bustransport.

Kl. 18.00         Fælles aftensmad på Landbo Limfjord Rådgivningscenter

Kl. 19.00         Introduktion til DNMARK-projektet samt fælles drøftelser og gruppearbejde om fremtiden for landbruget og landskabet omkring Hagens Møllebæk

kl. 21.30         Afslutning
Vi vil gerne kende deltagerantallet til workshoppen og beder dig tilmelde til Morten Graversgaard, på morten.graversgaard@agrsci.dk / tlf. 25 64 55 60.

Tilmeldingsfrist: 24. september 2014.

Vi ser frem til en god diskussion af, hvordan vi kan finde løsninger, der gavner både landbrugsproduktionen og miljøet.

Venlig hilsen

Forskningsalliancen DNMARK


Print pagePDF page

No comments yet

Sorry, the comment form is closed at this time.