home Send mail til administratoren sindicaci;ón Administration
dNmark - research alliance

dNmark-Alliancen repræsenteret ved Plantekongres 2016

dNmark Alliancen er repræsenteret med 3 sessioner ved dette års Plantekongres som foregår i Herning Kongrescenter. Irene Wiborg og Morten Graversgaard vil i session 39 – “Vandråd – hvad lærte vi“, fortælle om det samarbejde og de løsninger et vandråd kan facilitere i et opland. Denne session er torsdag d. 21. januar fra kl:08:30-09:15.
Tommy Dalgaard vil i session 76 – “På sporet af fremtidens landbrug“, fortæller om de scenarier, som fremtidens danske landbrug står overfor. Denne session er torsdag d. 21. januar fra 14:40-15:25.
Desværre kan man ikke være to steder på én gang, for det kræver det, hvis man også ønsker at følge session 79 – “Vådområder”, som foregår i samme tidsinterval som session 76. Her vil Peter Subkjær først fortælle om, hvordan der skabes fællesskaber om lokale løsninger som vådområder, mens Brian Kronvang vil fortælle om effekterne af vådområder på kort og langt sigt.

Efter kongressen vil alle præsentationer bliver lagt op på kongressens hjemmeside

Læs mere om Plantekongres 2016

plantekongres

 


Print pagePDF page

No comments yet

Sorry, the comment form is closed at this time.