home Send mail til administratoren sindicaci;ón Administration
dNmark - research alliance

DNMARK on tour..

Forskere fra DNMARK alliancen var rigt repræsenteret på Dansk Landskabsøkologisk Forenings årsmøde den 5. december 2013 på KU-Life, Frederiksberg. Årsmødets tema var “Målrettet regulering i landbrugslandskabet”. Programmet bød på indlæg fra de fleste af DNMARK alliancens områder. De seneste miljøpolitiske udviklinger gjorde dagens tema ekstra relevant, hvilket gav anledning til livlig debat i løbet af dagen. Man kan se præsentationer fra årsmødet på Dansk Landskabsøkologisk Forenings hjemmeside samt en oversigt over dagens program. Afslutningen på dagen blev meget præget af stormen Bodil, som gav visse problemer for transporten hjem fra seminaret.


Print pagePDF page

No comments yet »

Din kommentar

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>